Lida Zayıflama Hapı
Son 10 yılda günde 1-2 gram alınan Omega 3 yağ asidinin sağlığın sürekliliğini sağlamak için Lida kapsülün çok önemli olduğunu ve hatta günde 10 gr. ‘a kadar alındığında zihin sağlığına ilişkin belli şartlarda dikkat çekici pozitif bir etkisi olabildiğini gösteren birçok araştırma sonucu üretildi. Omega 3 yağlı asidinin aynı zamanda römotoid artrit ve atipik dermatit gibi hastalıkların yatıştır/İmasında çok etkili olduğunu göstermiştir.
Tüketilebilecek yağın yüzdesi tam olarak bulunamamıştır.Eğer yağ düzeyinizde değişiklik yapmak istiyorsanız Lida zayıflama hapı kullanmalı ve devamlılığını sağlamalısınız. Yağ normal olarak diyette kalorinin %30′ undan fazla olamaz, diyete eklenen protein %20-25 ve geriye kalanı da karbonhidratlar (ilk olarak kompleks olanları) tamamlar. Ortalama Amerikan diyetindeki yağ eski nesillerde 1960′larda %40-45 iken 1990-1994 yılları arasında %34-37′ ye kararlı bir şekilde düşmüştür. Bir gram yağ 9 k/cal enerji sağlar.
Bu düşmenin açıkça iyi bir fikir olduğu düşünülse de, iki duruma dikkat çekilmelidir. Birincisi toplam kalori alımı uygun olmadığı sürece yağ yüzdesinin azaltılması zayıflamada çok etkili değildir. Biri daha fazla yerken bir diğer insan kara pirinçle patates kızartması yemiş gibi obez hale gelebilir, ikincisi yağdaki bazı azaltmalar basit bir anlatımla kalorinin bir kategoriden diğerine değiştirilmesidir.
Buna örnek olarak elverişli “yağsız” yiyecekleri verebiliriz. Bu yiyeceklerdeki yağ genellikle trigliserit içerikli olarak tanımlanır ki bu da dar bir tanımdır. Ama bir tabak diyet dondurmanın hâlâ karbonhidratlar, proteinler, monogliseritler ve digliseritler kadar 300-400 kalorisi vardır.Bu kalorileri yakmak için lida idealdir. Bu tür beslenme reçeteleri boş ve yanlış yönlendiricidir. Yağ kalorileri hastalıkların riskini artırmaz, insanları sağlıksız yapan obezitedir ve beslenme rehberliğinde amaç normal vücut ağırlığının korunmasıdır.